Fiji - Reisverslag uit Nadi, Fiji van Cobi Bult - WaarBenJij.nu Fiji - Reisverslag uit Nadi, Fiji van Cobi Bult - WaarBenJij.nu

Fiji

Door: Cobi

Blijf op de hoogte en volg Cobi

05 Februari 2013 | Fiji, Nadi

Zo weer in een andere wereld aangekomen. Na een heel relaxt weekend met Olga samen; zwemwedstrijd kijken van een vriendin van haar, vervolgens hebben we vrijdag avond zelf in zee gezwommen, een afstand van 300 m en Olga van 600 m, zaterdag door het park gerend. Zondag een ontbijt met vriendinnen, waar zij een keer in de week mee ontbijt, meestal voor het werk, maar dit keer op zondag.
Zondag middag zijn we Anna Karenina gaan zien, de film is super, een echte aanrader. Het verhaal zat goed in elkaar en het is op een bijzondere manier gefilmd.
Maandag, gisteren was het dan zo ver, met de airbus van uit het centrum naar het vliegveld, alles liep soepel, geen fiets bij me.
Maar aangekomen was het toch wel weer een heel andere wereld, echt een tourist met geld op zak!
Ik ben er nog niet uit of ik het een goede keus van mijzelf vind. Ik ben natuurlijk ook verwend door Olga en de N.Zealanders. Het ziet er hier een beetje .....uit.
Gisteravond liep ik in het donker op straat, ineens toen ik uit het internetcafe de straat op ging was het al donker. Alleen maar weer mannen op straat. Kon het hotel niet zo goed onderscheiden van de andere winkels. Maar het is gevonden en ik was reuze blij! Zit nu vanmiddag het blog bij te werken.
Vandaag een leuke excursie gedaan, maar het was een beetje slecht voorbereid vanuit het hotel en door mijzelf. Geen schriftelijke info, dacht gaat wel goed. Maar mijn Koreaanse dames waren wel goed voorbereid. Zie foto's. Misschien ga ik het van de week ook nog een keer doen.
Een bloemen groet uit Fiji, Cobi

• 05 Februari 2013 - 17:01

Wim Harfterkamp:

Weer genoten van je reisverslag en van wat je allemaal onderneemt , ook weer geweldige foto's van je gezien.Met al wat wat je doet moet je nu zo onderhand wel de conditie hebben van jonge meid.Wens je nog vele mooie tochten en momente toe en houd je fotocamera maar in de aanslag.
    Met de lieve groeten van Ria en Wim harfterkamp.

• 05 Februari 2013 - 23:11

Cobi Bult:

Ria en Wim, ja het gaat lekker, met de gezondheid, als ik me lekker voel, heb ik ook niet zo'n behoefte aan eten. Snoepen bedoel ik!
    Maar de frisse lucht, de mooie bloemen, bomen, vogesl en bijzondere dieren zijn ook een deel van het super goede leven.
    En dan de vriendelijke mensen, onderweg, maar ook vooral in Nederland ( ik ga jullie al een beetje missen). Maar vrijdag zie ik Olga weer en gaan we een te gek weekend beleven!
    Hier is het erg warm in Fiji, was het een beetje ontwend, maar de herinneringen van Thailand tot en met Bali komen weer boven drijven.
    Alle schilders, maandag de groeten in het bijzonder, Trees met N.Z. ervaringen, Tamara, Jan en Koos.
    En alle anderen zijn me ook even lief, groeten voor allen, Cobi

• 06 Februari 2013 - 10:16

Rita En Nelson:

Hallo Cobi,

We zijn een weekje in de Cormondel geweest, vandaar geen antwoord op je bellen.
    Zijn inmiddels weer op Renate Crest.
    We horen wel weer als je weer toegelaten word.
    Geen slecht verbannings oor, Fiji, trouwens lijkt me.
    Je neef Nelson en aangetrouwde nicht Rita.

• 06 Februari 2013 - 21:19

Cobi Bult:

Rita, zo iets vermoede ik al. Vrijdag kom ik terug naar Auckland.
    Zijn jullie komende week nog In N.Z.?
    Als dat zo is dan wil ik maandag, dinsdag of woensdag langs komen?
    groeten, Cobi