Santa Barbara - Reisverslag uit Santa Barbara, Verenigde Staten van Cobi Bult - WaarBenJij.nu Santa Barbara - Reisverslag uit Santa Barbara, Verenigde Staten van Cobi Bult - WaarBenJij.nu

Santa Barbara

Door: Cobi

Blijf op de hoogte en volg Cobi

07 Maart 2015 | Verenigde Staten, Santa Barbara

Goede middag, bij mij,het fietsen is weer prima gegaan.
Bedankt voor de aanmoedigingen, lieve volgers.
Slaap plaatsen vinden is nog wat problematisch, was op de andere reizen makkelijker. komt wel goed met wat hulp van een damen die de thee serveert, of vanmiddag waar ik een cappuccino nam, bij een jonge man, die dat even op zijn mobile opzoekt. Ook de weg verschillende keren gevraagd, staan niet of eigenlijk helemaal geen plaatsnaam borden.
Er wordt veel gefietst en dan is het makkelijk vragen, leuke dame ontmoet, die zij je kan ook tegen het verkeer infietsen op een super snelweg, ook gedaan, maar na 2afritten toch maar weer terug naar iets rustiger weg. Vandaag, ook weer langs het strand, mboulevard, 2baanswegen en een supersnelweg, links op de brede "schouder" gefietst. (Let niet op mijn N.)
Het ontbijt is goed, brood met jam, honing,smeerkaas,pannenkoeken met Mexicaanse saus of jam, thee koffie, fruit, melk enz.
Mijn overdenking vandaag was even om mijn fiets niet mee terug te nemennaar Nederland
Morgen neem ik een rustdag en heb ik een buskaartjes gekocht, naar de volgende afstand.
voor mijn volgers een fijn weekend, Cobi

• 07 Maart 2015 - 05:58

Arie Ouwehand:

Hallo Cobi,
    Leuk om jou te volgen op deze site, ik zie wel dat jij weer aan het genieten bent!
    Gisteren hebben de Vrije Vrijdag Vaarders met 5 deelnemers het kanoseizoen alvast geopend, de nieuwe steiger is al bijna gereed. Vanavond hebben wij op de club de Italiaanse avond, jammer dat je deze keer er niet bij kan zijn.
    Arie

• 07 Maart 2015 - 12:41

Annelies.:

Heey Cobi, wat maak je weer een hoop mee, leuk om te volgen.
    Je ziet (voorgaande bericht) je wordt overal gemis .:O)
    De zon komt hiet nét door het is zaterdag 7e ; 12.30 uur.
    Nu snel ervandoor vanmiddag naar familie bezoekje.
    Groetjes en succes, Annelies.

• 07 Maart 2015 - 18:30

Hannah:

Leuk dat je weer op reis bent Coby, super om je weer te kunnen volgen.

• 07 Maart 2015 - 19:11

Cobi:

Arie,

Iedereen de groeten en eet smakelijk.
    En heb een leuke avond.
    Ik zit in de bibliotheek, achter een computer om foto's bij de verhalen te zetten.
    Liefs en groeten voor al mijn volgers, Cobi

• 08 Maart 2015 - 00:07

Marike:

Hai Cobi,
    Nergens wafels die je zelf moet klaarmaken voor je ontbijt?
    Je fiets daarlaten en een nieuwe kopen in Nederland?
    Goed plan, af en toe de bus. Het moet wel leuk blijven hoor.
    Volgende stop San Francisco? Daar kun je met zo´n leuk trammetje rijden :)
    Geniet ervan en tot je volgende blog, groetjes, marike (en ook van Ed en de meiden uiteraard)

• 08 Maart 2015 - 17:48

Wim Harfterkamp:

Hoi Cobi.
    Zit ik net een bericht naar je te schrijven, druk ik kennelijk op een verkeerde toets en hup alle tekst weg.
    Bij ons is het nu 17.45 uur en bij jou een uur of 10 in de avond ?. Hoe is het Santa Barbara, al een slaapplaats gevonden.Bij ons eindelijk een beetje voorjaar geworden en ook een stukje gefietst.
    Ria maant me om te komen eten dus tot de volgende keer.
    Groet van Ria en Wim.

• 08 Maart 2015 - 18:51

Margreet.terpstra@ziggo.nl:

Lieve Cobi,
    Santa Barbara hebben wij ook gezien, leuk stadje, wij zeiden toen: als wij ooit naar Amerika gaan verhuizen, dan in Santa Barbara, maar wij blijven gewoon in Nederland. Leuk weer foto's gezien, prachtig.
    Groetjes Margreet

• 08 Maart 2015 - 21:51

Trieneke Van Epen:

Hoi Cobi,
    Ik lig weer een paar dagen achter. Dat komt ervan als je druk bent. Vrijdag naar Riet geweest. Het gaat nog steeds redelijk goed met haar. Mijn slaapkamer bijna helemaal leeggeruimd, ze beginnen morgen met klussen, zodat ik niet van het mooie weer kon genieten. Jij gelukkig wel! Waarom zou je je fiets achterlaten?? Verstandig om af en toe de bus te nemen. Veel plezier. We zullen het morgen bij de schilderclub vast over je hebben.
    Groeten, Trieneke

• 09 Maart 2015 - 03:42

Gcobi:

Leuk jullie verhalen,die lees ik na de douche,lekker ontspannen ben ik dan, na een dag fietsen.
    Jullie een fijne dag morgen en een fijne werkweek, liefs en groeten, cobi

• 15 Maart 2015 - 21:42

Jose Sewalt:

Hoi Cobi, eindelijk kon ik even op je blog kijken. Zo te lezen heb jij het enorm naar je zin! Ik vind het ontzettend stoer , hoe jij van alles op je fiets onderneemt. Ga genieten, doe voorzichtig en ik hoop dat je nog veel meer leuke mensen gaat ontmoeten! Hartelijke groeten van je zangmaatje. Jose Sewalt